shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda met seizoen afloop in stijl

Lucinda Brand heeft haar zeer succesvolle veldritseizoen op gepaste wijze afgesloten. In de sluitingscross van Oostmalle eindigde de Baloise Trek Leeuwin met een treffend slotakkoord als winnaar! Na de lange startstrook dook Aniek van Alphen als eerste het veld in. Lucinda nam vervolgens het heft in handen, gevolgd door Manon Bakker. Toen even later Laura Verdonschot aanhaakte, ontstond bij het ingaan van de derde ronde een leidend trio. Manon Bakker trok hierna in de aanval, maar raakte niet echt uit de greep van haar tegenstanders. Bij het ingaan van de laatste ronde moest Bakker haar metgezellen zelfs laten rijden en zag Lucinda kans om haar enig overgebleven Belgische opponente (Verdonschot) van zich af te schudden. Vervolgens reed onze Nederlandskampioene onbedreigd naar haar 8e zege van dit geslaagde veldritseizoen. Na een korte welverdiende vakantie start Lucinda eind maart haar wegseizoen (Brugge-De Panne), waarbij de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix hoog op haar verlanglijstje staan.

Uitslag Internationale Sluitingsprijs Oostmalle 2024 – Elite Vrouwen (cyclocross24.com)

Fotocredits TFoto