shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Arjan van de Minkelis wint Grote prijs Klijnhout

Eén voor één komt een handjevol renners die vanavond de regen komen trotseren zich melden bij de start voor de Grote prijs Klijnhout fietsen. Inmiddels al zeiknat geregend van het kleine stukje vanaf het clubgebouw, want zo slecht is het! Maar als je thuisblijft, dan pak je zeker geen punten.

Rond 19:15 kan de groep vertrekken. De wedstrijd-uitslag zal als één categorie worden opgemaakt: De nieuwelingen gaan samen met de A’s strijden voor de grote prijs.

Terwijl het nog wat harder begint te regenen, wordt de wedstrijd in gang getrokken en wordt de groep een uur lang getrakteerd op een spray van water, zand, stukken plant en halfdode fauna. Voor sommigen lijkt er geen einde aan te komen en anderen genieten ervan.

Er zijn weinig betekenisvolle ontsnappingen maar de omstandigheden maken het weer een mooie taaie woensdagavond-wedstrijd. Na een klein uurtje is iedereen nog bij elkaar, geen ontsnappingen, geen geloste renners en geen weggespoelde renners, al scheelde dat laatste soms weinig.

De eindsprint wordt al vanaf de heuvel in gang gezet. De leider in het klassement, Arjan van de Minkelis is de snelste en pakt zijn langverwachte en dik verdiende grote prijs in de woensdagavondcompetitie.

Snel naar huis, is het advies. Kleding uitwringen, fiets afspuiten en een warme douche van minimaal een half uur!

Uitslag bij de A categorie & Nieuwelingen:

1.⁠ ⁠Arjan van de Minkelis
2.⁠ ⁠Peter Paul Stolk
3.⁠ ⁠Xavier Voogt